Etävalmennus

Saat ohjausta Sinua kiinnostavassa asiassa, missä koet, että haluat kehittyä tai tarvitsen apua. Jos suunta on hieman hukassa, niin etsitään kadoksissa ollut inspiraatio. Valmennus voi olla peruskäsiteltävyydestä tavoitteelisen maastatyöskentelyyn, nuoren hevosen sisäänratsastuksesta vaativampaan ratsutyöskentelyyn tai istuntapainoitteinen. Pyrin toteuttamaan jokaisen valmennuksen niin, että siitä on suurin mahdollinen hyöty ratsukolle omassa arjessa, jotta ratsukko pääsee harjoittelemaan ja onnistumaan itsenäisesti, kun en ole ohjaamassa Sinua!

Hevosen negatiivinen tunnetila enteilee lisäongelmia

Valmennukseen varataan aikaa keskusteluun, hieman teoriaa tilanteen mukaan, käydään läpi selkeät harjoitukset, jotta tiedät miten harjoitukset tehdään ja mitä tunnetta haet. Osaat rakentaa hyvän harjoitusohjelman hevosellesi itsenäisesti ja toki itse hevosen kouluttamista!

 

Sinun ei tarvitse murehtia kehnoja pohjia tai sadesäätä. Valmennus toteutetaan teidän treeniolosuhteissa on se sitten pellolla, maneesissa, kentällä, tallikäytävällä tai tarhassa. Ainoa mitä tarvitaan on valoa, jotta puhelimen kamera jaksaa välittää kuvan eli luonnonvalo tai lamput valaisemaan.

 

Tekninen puoli on helppo! Tarvitset älypuhelimen ja WhatsApp sovelluksen sekä bluetooth kuulokkeet, joissa kantavuus on riittävä puhelimeesi. Puhelimen voi laittaa kentän laidalle vaikka lyhyen sivun keskelle ämpärin päälle tai aidalle kuvaamaan kohti kenttää. Varmistathan, että puhelimen akku on ladattu täyteen ennen tunnin alkua.

 

Et maksa kalliita matkakuluja. vaan saat valmentautua laadukkaasti ilman mitään extrakuluja tai aikataulujen sovittelua muiden ratsukoiden kanssa. Helppoa, vaivatonta ja hauskaa.

etävalmennuksen hinta 75 €/ 45 min sis. alv 24%